Kalastustarvikkeet ja pyörähuollot kaikkiin vuodenaikoihin Somerolta

Kysy lisää palveluistamme!

Someron Kalastustarvike on palvellut kalastusharrastajia Somerolla jo noin vuosikymmenen ajan. Kalastustarvikkeiden ohella saat meiltä myös laadukkaat, huolella toteutetut pyörähuollot ja -korjaukset. Etsitpä sitten vaappuja tai kaikuluotaimia, saat kaiken tarvittavan kalastukseen kauttamme.

Tutustu palveluihimme ja erilaisiin tuotteisiimme tällä sivulla. Jos haluat tuoda pyöräsi huoltoon ja tulla ostoksille liikkeeseemme, ota yhteyttä! Palvelemme asiakkaita tarpeen mukaan joustavin aikatauluin. Kerro myös kalastus- tai pyörätarviketoiveistasi – pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman.

Laadukkaat kalastustarvikkeet

Saat liikkeestämme kalastuksen perustarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • käsintehdyt vaaput
  • kaikuluotaimet ja karttaplotterit (tilauksesta)
  • sähkömoottorit (tilauksesta)
  • Victorinox-taskutyökalut ja keittiöveitset.

Saat liikkeestämme kattavan ja monipuolisen valikoiman kalastustarvikkeita myös erityistarpeisiin. Hoidamme lisäksi esimerkiksi veitsien, saksien, kirveiden ja puukkojen teroitukset. 

Kesäisin teemme myös torikauppaa. Löydät meidät Somerniemen kesätorilta lauantaisin aina toukokuun lopusta syyskuun alkuun saakka. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme – palvelemme mielellämme!

Ammattitaitoiset pyörähuollot ja -korjaukset

Huolletulla pyörällä on mukava ajaa! Me huollamme pyöräsi keväisin uutta kesäkautta varten. Tilaa myös syyshuolto ennen kuin laitat pyöräsi talviteloille. Näin pyöräsi pysyy hyvässä kunnossa pitkänkin varastoinnin ajan.


Toteutamme pyörähuollot alusta loppuun. Hoidamme esimerkiksi renkaiden vaihdot, kausittaiset huollot, perushuollot ja raskaammat huollot, joissa pyörä käytännössä puretaan ja kasataan uudelleen. Kysy lisää erilaisista huoltopaketeistamme! Huollon yhteydessä laitamme tarvittaessa kuntoon myös pyöräsi säädöt.


Huollamme moottorihuoltoja lukuun ottamatta myös sähköpyörät. Ota yhteyttä ja varaa aika – laitamme pyöräsi hetkessä kuntoon!

Pyörähuoltohinnasto: 

PERUSHUOLTO 75 €

Sisältää: pyörän pesu, napojen välyksien tarkistus ja säätö, jarrujen säätö, vaihteiden säätö, kampien, keskiön, polkimien ja vaihtajien tarkistus, ketjujen voitelu, ohjainlaakerin välyksen tarkistus ja säätö, renkaiden tarkistus ja täyttö sekä vanteiden tarkistus. Vaihdettavat osat ja niiden asennus laskutetaan erikseen.

PIENET VAIHTO- /ASENNUSTYÖT 10 €

Esim. polkimet, satula, gripit yms.
TUNTIVELOITUKSENA erikoistyöt 50 €/h

KULJETUSPALVELU

Someron taajama-alueella 10 €/suunta, taajaman ulkopuolella 15 €/suunta. Someron ulkopuolelta sovitaan erikseen.

LAAJA HUOLTO 125 €

Sisältää perushuollon lisäksi kaikkien laakereiden puhdistuksen ja vaihtotyöt. Vaihdettavat osat laskutetaan erikseen.

MUUT TYÖT:

renkaanvaihto alta alle
takapyörä: 20 €

etupyörä: 15 €
renkaanvaihto irtopyörään: 10 €
vanteen rihtaus: alk. 25 €
vaihteiden säätö: 20 €
vaihdevaijerin ja -kuoren vaihto ja säätö alk. 30 €
vaihtajan asennus/vaihto ja säätö alk. 35 €
vaihdevivun asennus: alk. 15 €
ketjujen asennus: 10 €
vannejarrupalojen vaihto ja säätö: 20 € / 1 pari
levyjarrupalojen vaihto ja säätö: 20 € / 1 pari
levyjarrujen ilmaus: 35 €/pääty (sis. jarrunesteen)

Meiltä saat monipuoliset kalastustarvikkeet sekä huolelliset pyörien huollot Somerolla. Ota yhteyttä – mukaudumme aikatauluusi ja palvelemme nopeasti!

Soita tai lähetä viesti